PLANOVI ZA 2024.godinu

Dragi moji prijatelji, stigla nam je i nova godina s novim izazovima i veseljima. Iako sam “tih”, i u ovo zimsko vrijeme obilazim parkove i pišem… Siguran sam da ću ove godine objaviti bar jednu novu knjigicu. Za one koji ne znaju, sa svojim prijateljima iz producentske kuće Wolfgang i Dolly radim i na animiranoj seriji. 

Nakon zimske pauze, od ožujka se opet družimo po knjižnicama i školama, a na ljeto i po trgovima na moru. Kako se veselim!

Sprema još puno toga, al psssssssst, saznat ćete na vrijeme.

U svakom slučaju, pred nama je još jedna lijepa godina u kojoj ćemo se družiti i veseliti. 

Želim vam svima puno pročitanih knjiga i svakodnevni boravak u prirodi jer PRIRODA JE ZAKON!


ŽELIM ZELENI PAKETDaruj zeleno za zelenije sutra!

Istražite ponudu Zelenih priča i ostalih galebMarkovih proizvoda!

Zelene priče Martine Markov su bogato ilustrirane edukativne priče obogaćene humorističnim elementima čija je radnja smještena u našim nacionalnim parkovima i parkovima prirode. Pisane su s željom da se najmlađim čitateljima dočaraju ljepote tih zaštićenih područja koji kriju bogat i raznolik živi svijet, ali i vrijednu kulturnu baštinu.Od najranijih dana gajim ljubav prema prirodi, posebice prema moru. Iako sam odrasla u Šibeniku, kao dijete sam svaki vikend i ljetne praznike provodila u raju, u Murteru, u zelenom, plavom i žutom okruženju, s pogledom na rasute bisere – Kornatsko otočje. Zaljubljena u njegove boje, zvukove i mirise, nakon završetka studija biologije na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu odlučujem se život na tom rajskom otoku.

Pogledaj crtić o Leonardu

Ideja za Zelene priče počela je spašavanjem Leonarda.

Sad već davne 2008. godine, zbog ozlijeđene morske kornjače, koja je, spletom okolnosti, Uskršnje praznike provela u mom domu, a koju je moj sin, tada petogodišnjak, nazvao Leonardo, u meni se „dogodila“ spisateljica. 

https://youtu.be/P8iKQp4B2fQKošarica

0
image/svg+xml

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom